Ταλιμπάν / H Kampoyl Sta Xeria Twn Talimpan Lifo - Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.

Ταλιμπάν / H Kampoyl Sta Xeria Twn Talimpan Lifo - Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ.. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

«δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Τώρα, όμως, είναι ορκισμένος εχθρός τους. Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της.

Aytoi Einai Oi Spoydastes Talimpan Poy Gonatisan Kai Toys Amerikanoys In Gr
Aytoi Einai Oi Spoydastes Talimpan Poy Gonatisan Kai Toys Amerikanoys In Gr from www.in.gr
Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν διαμηνύουν ότι θα συνεχίσουν τον πόλεμο αν παραμείνουν ξένα στρατεύματα στη χώρα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση».

Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες».

Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα; «δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν προειδοποίησαν την τουρκία κατά των σχεδίων της να διατηρήσει στρατεύματα στο αφγανιστάν, τονίζοντας πως η στρατηγική αυτή θα επιφέρει «συνέπειες». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το αφγανιστάν και το πακιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Τώρα, όμως, είναι ορκισμένος εχθρός τους. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα. Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση». Στα χέρια των ταλιμπάν το 85% του αφγανικού εδάφους.

Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Τι πρωτοποριακό συνέβαινε το 1920 στη χώρα;

1dq9o Sw347cbm
1dq9o Sw347cbm from files.thetoc.gr
Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Γυναίκες στο αφγανιστάν, τα απόλυτα θύματα των ταλιμπάν με το μέλλον να φαντάζει ακόμα πιο ζοφερό. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Τώρα, όμως, είναι ορκισμένος εχθρός τους. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα.

Εάν οι ταλιμπάν πάρουν την εξουσία με τη βία, δεν υπάρχει περίπτωση να έχουν διεθνή αναγνώριση».

Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Οι ηνωμένες πολιτείες αποχωρούν από το αφγανιστάν με όρους ταπεινωτικής ήττας. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την τζαλαλάμπαντ, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το αφγανιστάν και το πακιστάν, δήλωσαν αξιωματούχοι. Δευτέρα, 9 αυγούστου 2021, 03:35. Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης. Η καμπούλ δεν πρόκειται να δεχτεί επίθεση από τους ταλιμπάν, καθώς έχει συμφωνηθεί πως η μετάβαση εξουσίας στους ταλιμπάν θα γίνει ειρηνικά, είπε ο υπουργός εσωτερικών του αφγανιστάν, αμπντούλ σατάρ μιρζακουάλ. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών. Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Τον έλεγχο του προεδρικού μεγάρου πήραν οι ταλιμπάν, οι οποίοι επιθυμούν ειρηνική μετάβαση της. Πιθανολογείται πως πρόκειται να γίνει ο νέος πρόεδρος της χώρας, όντας αναγνωρίσιμο πρόσωπο των ταλιμπάν, παρά το γεγονός ότι αρχηγός των ισλαμιστών εξτρεμιστών είναι ο χαϊμπατουλάχ ακουντζάντα.

Έκρηξη βόμβας κοντά στην καμπούλ την κυριακή (4/4) είχε αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον τρία μέλη των. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Στην φωτογραφία η οποία ήταν σε. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Οι ταλιμπάν είναι βέβαιοι για τη νίκη τους μετά την αποχώρηση των διεθνών στρατευμάτων πίσω από το μέτωπο, οι ταλιμπάν διοικούν τις ζώνες που ελέγχουν

Afganistan Oi Dynameis Asfaleias Skotwsan Ton Arxhgo Ths Kataskopeias Twn Talimpan The Indicator
Afganistan Oi Dynameis Asfaleias Skotwsan Ton Arxhgo Ths Kataskopeias Twn Talimpan The Indicator from indicator.gr
Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα κυριακή το πρωί την πόλη στρατηγικής σημασίας τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το τμήμα του οδικού δικτύου που συνδέει το. Σε συνέντευξή του στο cnn, ο μοχάμεντ αρίφ μουσταφά, διοικητής των ταλιμπάν, διαβεβαίωσε ότι «η τζιχάντ δεν θα τελειώσει πριν από την ημέρα της κρίσης». Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν σήμερα το πρωί την στρατηγικής σημασίας πόλη τζαλαλάμπαντ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, χωρίς μάχη, θέτοντας πλέον υπό τον έλεγχό τους το. Σύμφωνα με το υπουργείο εσωτερικών του αφγανιστάν, οι ταλιμπάν έχουν αρχίσει να εισέρχονται από όλες τις πλευρές στην πρωτεύουσα καμπούλ, ενώ προσωπικό των ηπα και της ευρωπαϊκής ενωσης αναζήτησαν ασφαλές καταφύγιο. Στο μεταξύ, οι ταλιμπάν έλαβαν εντολή να παραμείνουν στις πύλες της καμπούλ και να μην εισέλθουν στην πρωτεύουσα του αφγανιστάν, ανακοίνωσε σήμερα ένας εκπρόσωπός τους, αν και μαχητές. Οι ταλιμπάν κατέλαβαν πέντε από τις 34 πρωτεύουσες επαρχιών.

Οι ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής επαρχίας πακτίκα.

«δε θα πέσει ούτε τρίχα από τους ρώσους διπλωμάτες στην καμπούλ». Εγκαταλείψαμε στο έλεος των βαρβάρων ολόκληρη τη χώρα. Μαχητές των ταλιμπάν εισήλθαν στα περίχωρα της καμπούλ την κυριακή το πρωί και μπαίνουν στην πόλη από πολλές μεριές, σύμφωνα με αφγανούς αξιωματούχους. Οι ταλιμπάν μπαίνουν στην καμπούλ. Μαχητές ταλιμπάν κατέλαβαν την πρωτεύουσα της ανατολικής αφγανικής επαρχίας πακτίκα, σαράνα, χωρίς μάχη, δήλωσαν σήμερα τρεις ντόπιοι πολιτικοί. Με την κατάληψη της τζαλαλαμπάντ από τους ισλαμιστές αντάρτες, πλέον στα χέρια των κυβερνητικών δυνάμεων δεν απομένει καμία άλλη μεγάλη πόλη παρά μόνο η πρωτεύουσα, καμπούλ. Στο εξής, η δύση θα παρακολουθεί από την κερκίδα, καθώς οι ταλιμπάν θα βυθίζουν το αφγανιστάν στη βία, θα ακρωτηριάζουν και θα εκτελούν. Οι ταλιμπάν επέκτειναν χθες κυριακή τα εδάφη που κατέχουν στο βόρειο. Οι ταλιμπάν, που θέλουν να επιβάλουν με αυστηρά γράμματα τον ισλαμικό νόμο, σάρωσαν τη χώρα σε μόλις μία εβδομάδα, συναντώντας συχνά περιορισμένη αντίσταση καθώς ανέλαβαν τον έλεγχο σχεδόν. Βομβιστική επίθεση των ταλιμπάν με τρεις νεκρούς και 12 τραυματίες. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ταλιμπάν κατόρθωσαν να πάρουν το μαζάρ ι σαρίφ τη δεκατία του '90 μόνο κατόπιν συμφωνίας με τον ντόστουμ. Στην καμπούλ επιπλέον 3.000 στρατιώτες Την επομένη της συμβολικής κατάληψης της πρώην βάσης του bundeswehr kunduz, οι μαχητές των ταλιμπάν ποζάρουν στη μέση του εμβληματικού κυκλικού κόμβου στην καρδιά της βόρειας αφγανικής πόλης.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook